Skip links

Monitoring tim u sedmoj poseti projektnom timu

U prostorijama Opštine Arilje dana 02. oktobra 2020. godine održan je sastanak predstavnika projektnog tima i predstavnika monitoring tima u okviru projekta „Upravljanje javnom svojinom – u cilju uvećanja prihoda, odgovornosti i transparentnosti javne uprave i unapređenja ekonomskih uslova i poslovnom okruženju“ koji sprovode opštine Arilje, Lučani, Požega i Kosjerić.

Predstavnik monitoring tima zajedno sa predstavnicima projektnog tima sagledao je realizovane projektne aktivnosti kao i projektne aktivnosti čija je realizacija u toku. Nakon toga izvršen je pregled dokumentacije koja se odnosi na sprovedene javne nabavke. Na kraju analiziran je stepen ostvarenja projektnih indikatora definisanih u matrici logickog okvira kao i stepen rizika da neki od definisanih indikatora ne bude ostvaren tokom realizacije projekta. 

Projekat „Upravljanje javnom svojinom – u cilju uvećanja prihoda, odgovornosti i transparentnosti javne uprave i unapređenja ekonomskih uslova i poslovnom okruženju“ se sprovodi u okviru programa Exchange 5 koji finansira Evropska unija iz alokacije za IPA 2014, a sprovodi Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave u saradnji sa Ministarstvom finansija – Sektorom za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije (ugovornim telom) i SKGO kao implementacionim partnerom.