Skip links

Monitoring tim u petoj poseti projektnom timu

Sastanak monitoring tima programa Exchange 5, predstavnika Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave  i projektnog tima  u okviru projekta „Upravljanje javnom svojinom – u cilju uvećanja prihoda, odgovornosti i transparentnosti javne uprave i unapređenja ekonomskih uslova i poslovnom okruženju“ održan je 21. maja 2020. godine u prostorijama opštine Arilje.

Predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave (Sektor za evropske integracije i medjunarodnu saradnju, Grupa za sprovođenje i praćenje sprovođenja projekata) pregledali su projektnu dokumentaciju (ugovore, izveštaje, notifikaciona pisma i druga relevantna dokumenta) nastala u dosadasnjoj realizaciji projekta. Ujedno analiziran je stepen ostvarenja projektnih indikatora koji treba da doprinesu postizanju opšteg i specifičnih ciljeva projekta.

Projekat „Upravljanje javnom svojinom – u cilju uvećanja prihoda, odgovornosti i transparentnosti javne uprave i unapređenja ekonomskih uslova i poslovnom okruženju“ sprovodi se u okviru programa Exchange 5 koji finansira Evropska unija iz alokacije za IPA 2014, a sprovodi Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave u saradnji sa Ministarstvom finansija – Sektorom za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije (ugovornim telom) i SKGO kao implementacionim partnerom.