Skip links

Monitoring tim u šestoj poseti projektnom timu

U prostorijama Opštine Arilje dana 02. jula 2020. godine održan je sastanak predstavnika projektnog tima i predstavnika monitoring tima u okviru projekta „Upravljanje javnom svojinom – u cilju uvećanja prihoda, odgovornosti i transparentnosti javne uprave i unapređenja ekonomskih uslova i poslovnom okruženju“ koji sprovode opštine Arilje, Lučani, Požega i Kosjerić.

Cilj monitoring posete je bio sagledavanje dosadašnjeg toka realizacije projekta i pregled dokumentacije vezane za sprovedene javne nabavke. Ujedno analiziran je plan sprovodjena aktivnosti do kraja projekta i planirani način ostvarivanja projektnih indikatora.

Projekat „Upravljanje javnom svojinom – u cilju uvećanja prihoda, odgovornosti i transparentnosti javne uprave i unapređenja ekonomskih uslova i poslovnom okruženju“ se sprovodi u okviru programa Exchange 5 koji finansira Evropska unija iz alokacije za IPA 2014, a sprovodi Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave u saradnji sa Ministarstvom finansija – Sektorom za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije (ugovornim telom) i SKGO kao implementacionim partnerom.